Най-престижното гейминг събитие в България -  Let`s Play, ще представи

...
Най-престижното гейминг събитие в България -  Let`s Play, ще представи
Коментари Харесай

Най-новите видео игри събират геймърския елит на Балканите в Международния технически панаир

Най-престижното гейминг събитие в България -  Let`s Play, ще показа новости от света на видео игрите и модерните технологии по време на Международния механически панаир от 25 до 30 септември.  Известни състезатели от България и Балканите ще вземат участие в шестдневния фестивал, който ще се организира  в  Международен панаир Пловдив. Организатор на мегатурнира по електронни спортове е  GplayTV. Надпреварата ще се излъчва онлайн от съвременно телевизионно студио, с цел да могат феновете да видят всички битки. Посетителите ще имат още по-екстремни прекарвания, защото ще пробват богат подбор от видео игри, ще се състезават за награди между тях или против свои любимци експерти. Феновете на най-известните български персони от интернет пространството ще имат опция да се срещнат с тях. Демонстрации с очила, пренасящи във виртуалния свят, шофьорски симулатори и още доста други атракции предлага програмата на фестивала, обявиха уредниците.
Международно гейминг съревнование се прави за първи път в границите на Есенен панаир в Пловдив. То ще показва капацитета на виртуалната действителност за бизнес, занимания и образование, като по този метод ще показа един съвременен бранш от стопанската система с бързи темпове на развиване. Гейминг промишлеността към този момент образува пазар с размер над 90 милиарда $ в международен мащаб и още 252 млн. $ в бизнеса с електронни спортове. Тяхната публика надвиши 225 милиона души. Състезанията съперничат на най-големите музикални и спортни прояви, а в YouTube геймингът събира повече гледания от новините, филмите и просветителните материали, взети дружно, сочи статистиката.

Виртуалната действителност и 3D технологиите в игрите имат водеща роля в цифровизацията на стопанската система и на обществото, настояват специалисти. Това е повода те да намерят място и в Международния механически панаир, който е най-престижната софтуерна среща на Балканите.

В неговото 73-то издание още веднъж ще бъдат демонстрирани върхови нововъведения от региона на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, осведомителните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, химическата и минната индустрия, превоза и автосервизното съоръжение, автомобилостроенето. Освен интернационалното гейминг съревнование, нови начинания са секцията „ Галерия Имоти “ и експозицията на тежка строителна машинизация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР